tiistai 11. marraskuuta 2014

VIIMEINEN PARI UUNISTA ULOSNimittäin synttäripari. Meidän synttäriputkemme keskittyy syksyyn ja Inkerin juhlimisen jälkeen on pidetty myös hra Hermannin 8v-synttärit, ensin kummeille ja mummeille ja sitten erikseen kavereille. Nyt oli vuorossa  keskimmäinen nuppulainen nappulainen, joka täytti kuusi vuotta. Meidän tirpakka Alli Halla Kaneliamme, voimistelija, tanssija, kiipeilijä, laulaja, piirtäjä, mahtavan mielikuvituksen ja temperamentin omistava ihana isosisko. Ja loppuviikosta juhlitaan näiden synttäreiden se toinen pari eli Kanelia pitää kavereilleen sirkus-synttärit läheisessä lastenkulttuurikeskus Pii Poossa.


Alla oleva maitolasinen tarjoiluastia piti meidän taloudessamme ensi-esiintymisensä synttäreillä. Asia on mielestäni mainitsemisen arvoinen, koska saadessani sen viime viikolla O:n äidiltä, kertoi hän sen olevan oman isoäitinsä peruja. Siis Kanelian iso-äidin iso-äidin astia, voitteko kuvitella? Minkähänlaisissa kekkereissä siitä on herkkuja tarjoiltu...?Mutta mikäs pimeässä syksyssä on juhliessa, kuten sanottua, piristäähän se arkea. Tosin pientä juhlaväsymystäkin saattaa kekkereitä järjestäessä näin syksyisin pukata eli huokaisen kyllä kun nuo kaverisynttäritkin on juhlittu. Ehtii olla juhlimatta sitten jouluun saakka ;D. Tosin kyllähän nyt pikkujouluja täytyy juhlia ja aiommepa pyörähtää O:n kanssa kahdestaan Lontoossakin loppukuusta, ihanaa. Sitä odotellessa, Lontoo-vinkkejä vastaanotetaan!
15 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä ja suloisia juhlijoita! Kuittaan, että kävin ja käyn suht säännöllisesti lukemassa.

  VastaaPoista
 2. ;) Kiva kun kuittasit, vierailemisiin!

  VastaaPoista
 3. Onnea kaikille sankareille♥
  Miehen täti nukkui vuosi sitten pois ja sain tuollaisen samanlaisen soikean tarjottimen, tädin vanhan. Valitettavasti on vaan vähän päässyt ruostumaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän sitä voi vielä käyttää jossain asetelmissa, varsinkin näin joulun alla, vaikka ruukkujen alusena patinansa puolesta...

   Poista
 4. Jaa vinkkejä Lontooseen.... No ilman muuta Camden town,in käsityöläiskorttelit ja krääsä tori. Varmasti näin joulun alla poikkeamisen arvoinen paikka. Meillä alkaa synttärirumba tammikuusta loppuen kesäkuuhun,siihen väliin mahtuukin sitten 8 synttärit..... Hei hulinaa.... Ihana tuo malja.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos muistutuksesta! Mun edellisestä Lontoo-visiitistä on niin vuosia enkä ole nyt muilta kiireiltä edes matkakohteeseen alkanut virittäytymäänkään. Mutta kohti Camden Townia siis!

   Poista
 5. Oi, juhlahumua! Onnea sankareille! Ja täytyypä vielä mainita, että ihanat nimet teidän lapsukaisillanne! :)

  Lontoossa (minäkin) tykkäsin erityisesti Camden Townista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Camden Townin aion suunnistaa, kiitos teille vinkkaajille.

   Poista
 6. Paljon onnea Alli Halla Kanelia! Ihana nimi. Ja tytön kuvaus kuulostaa ihan meidän tytöltä, isosisko hänkin. Joskus temperamentin kanssa ollan vaikeuksissa, mutta yritän aina ajatella, että kyllä tolla meiningillä tulee tyttö elämässä pärjäämään... Onko teillä vastaavanlaisia mietteitäa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaavanlaiset on mietteet ollut vuosia skorpioni-tyttäremme kanssa ;) Mutta jotenkin vuosi sitten tapahtui muutosta, syksyllä jolloin viisi täytti: itsehillintää tuli jostain yhtäkkiä ja jokin kasvuharppaus. Hän alkoi "isoksi" tytöksi ja päänsä pitikin, hommat alkoivat taittua paremmin ja yhteinen sävel löytyä useammin. En tiedä oliko siinä joku kasvun paikka, että hän alkoi nähdä maailmaa hieman muutenkin kuin uhmaikäisen oman navan kautta...Nyt on äkkipikainen mutta toisinaan ihmeellisen pitkämielinen ja joustava pikkusiskonsa kanssa, ihaillen ja ihmetellen seuraan kuinka hän antaa periksi! Mutta leijonatyttö kasvaa perässä eikä temperamentissaan paljon siskolleen häviä...Että tsemppiä vaan sinnekin, kyllä noissa haastavissakin temperamenteissa tapahtuu jotain nyrjähdyksiä joskus :D Ja heissäkin on usein voiman lisäksi herkkyyttä ja monia kauniita ja ihania puolia, joita voi helposti tällainen eri temperamentin omaava äitikin rakastaa ;) !

   Poista
 7. Totta puhut, Karo-Liina ja kauniisti kirjoitit. Onneksi tällä meidän leijonatytöllä on pienempi sisar, se kasvattaa... Ja herkkyyttäkin tästä rämäpäästä löytyy tottatosiaan. Tyttö itki vuolaasti ystäviemme häissä, jossa Toni Wirtanen esitti Yli kaiken mä sua vain rakastan. Hienoa huomata näistä kuningattarista, että he osaavat antaa myös periksi! Mukavaa viikonloppua ja antoisaa messupäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi herkkistä! Ja kuningatar on oikein osuva luonnehdinta tällaisille tytöille ;D. Hyviä messuja sullekin!

   Poista
 8. Meilläkin osuu marraskuuhun kahdet juhlat, se on ihan kivaa, piristää tätä harmaata kuukautta. Vaikka en minä toisaalta mitään piristystä kaipaa, kun tykkään kyllä syksystä. Upea kakku oli teillä.

  VastaaPoista
 9. Joo, mä olen myös oppinut vuosi vuodelta pitämään syksystä enemmän - sen synkkyydessä on jotain turvaa, mitä avoimessa kesässä ei ole. Tarvitsen molempia. Ja jaksaisin kai myös ilman näitä piristäviä juhlia, lasten kanssa kun ei muutenkaan ehdi aika pitkäksi tulla ;)

  VastaaPoista
 10. Kaunis juhlatunnelma! Paljon onnea vielä :D
  Mun blogissa on muuten makea arvonta, jos haluat kurkata. Ainakin ollaan samalla suunnalla maailmaa :D
  Valoisaa viikkoa sulle ❤

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...