lauantai 6. syyskuuta 2014

VALON KUVIA
Kesäpäiviä, monta peräkkäin mutta nyt ne ovat jo lahjaa. Olen viime päivinä maalannut, syönyt yhä aterioita ulkona ja nukahtanut kuistin penkille. Valon tullen kuitenkin imen sitä salaa vähän enemmän kuin aiemmin. Seuraan sitä, välillä kuljen sen perässä, kuvaan sitä ja katselen sitä kaiholla, sillä tiedän jo silti vääjäämättömän.  


Kesän viimeiset päivät, aina yhtä ihmeellisiä, suloisia, hitaita. Pyykit ulkona, lapset puolipukeissa, kukat kukassa, ihan kuin olisi kesä. Tämäkin pilvetön päivä oli kuitenkin rajapintaa. 
Muutos tuulee jo.

4 kommenttia:

 1. Se muutos tapahtui täällä viime yönä. Vielä tähänkin aikaan kova sumu, eikä auringosta tietoakaan. Olen kyllä nauttinut näistä valon päivistä...mutta vaikka niin kesäiseltä veilä on näyttänyt, tuntee sykyn läsnäolon jo..:)
  Upeita valon kuvia!

  VastaaPoista
 2. Tänä aamuna oli kyllä niin syksyn tuntua! Sitä jotenkin osaa arvostaa päivän lämpöä kun tietää, että kohta se häviää... Kauniita kuvia ja tunnelmia!

  VastaaPoista
 3. Parin sumuisen aamun jälkeen eilinen upea auringonpaiste tummien pilvien välistä oli jotain maagista. Mun piti soittaa ystävälle ja kertoa upeasta auringonleikistä joka oli kertakaikkisen lumoavaa.

  VastaaPoista
 4. Näinä syksyn ja kesän sekoittavina päivinä saa nauttia ihmeellisistä yhtäkkisistä hetkistä luonnon tarjoamana. Tervetuloa mukaan aNNa!

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...