tiistai 22. heinäkuuta 2014

LOMAILUKIIRETTÄNyt on Tanska käyty. Nähty maaseutua ja kaupunkia, matkattu junalla, metrolla, bussilla, lentokoneella ja autolla. Rytkytetty huvipuistojen laitteissa yliannostuksen partaalle ja kierretty Kööpenhaminaa. Matkassa oli "kuusi satelliittia" (lue joka suuntaan sinkoilevaa pientä lasta) ja neljä aikuista. Oli rankkaa mutta hauskaa. Saatan palata aiheeseen myöhemmin mutta nyt muutaman vuorokauden levättyämme, käännämme kokan kohti Sotkamoa ja mökkiä. Sieluni laulaa jo, sillä siellä tuoksuu mäntykangas ja korvat rakastuvat taas ison veden aaltojen loputtomaan loiskintaan...


viime kesän mökkimuistoja täällä...3 kommenttia:

 1. Tanskassa on tainnut tänä kesänä käydä suuri osa tuttavistani, itsemme mukaanlukien. Enkä ihmettele, se on kyllä mainio matkakohde perheille, ja sen verran lähellä, että matkakustannukset eivät ole hirveät.

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanalla paikalla mökki on! Tanskaan tekisi mieleni...
  Lähettämistäsi kukanjuurista on lähtenyt ainakin maahumala....laitoin juuret sillon kukkapurkkiin ja nyt on kaunis humala roikottaa oksiaan . Laitan sen syksyllä maahan ja odotan ensikeväänä näkeväni niitä keltavuokkoja..:)
  Mukavaa mökkilomaa!

  VastaaPoista
 3. Suloista Sotkamon reissua teille. Minäkin rakastuin viime kesänä mäntykankaisiin ja hiekkarantoihin siellä päin Suomea, kun kävimme Kuhmossa. Aivan uskomattoman kaunista siellä päin Suomea.

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...