lauantai 12. heinäkuuta 2014

JUHLAN AIHETTA vai JUHLAT AIHEETTA?


Eipä sillä oikeastaan ole väliä, koska aihetta tai ei, juhlat ovat aina hyvä idea! Ja koskapa mieleni teki tehdä kesäpavlovaa, päätimme pitää vielä matkalle lähdön alla lasten yhteisnimpparit! (muut herkut tulivatkin sitten K-kaupan väiskiltä, matkavalmistelut kun vievät jo kuningasosan ajasta...jee).


H tänään parturin vähän tyhmäksi leikkaamassa tukassa ja kukkopilli jalistuomarin pillinä kun oikeata ei löytynyt ;) 

Hermannin nimipäivät ovat oikeasti nyt ja koska yleensä olemme olleet tähän aikaan heinäkuusta mökkipaikkakunnalla Sotkamossa, ovat Hermanninpäivät olleet hyvä syy sikäläisten sukulaisten tulla siellä kylään. Mutta vuosi sitten huomasimme, että edellisenä päivänähän ovat myös Ellin nimpparit eli Elli Molla Inkerimme nimipäivät! Eikä kahta ilman kolmatta - Kanelialla ei kalenterissa omaa päivää ole, joten päätimme juhlistaa keskimmäisenkin Alli Halla Kaneliamme nimiä samana päivänä! Allin päivähän kyllä on, jo tammikuussa ja Alli-mummini juhlistikin muinoin juuri tuolla Sotkamossa nimipäiviään, kuulemma paljon isommin kuin syntymäpäiviään. Mutta tuo tammikuu tulee jotenkin niin pian joulukuun jälkeen ja juhlakrapula värittää oloa vielä niin, ettei heti Allinpäivänä oikein juhlituta.

Kesällä sen sijaan täytyy elämä laittaa risaiseksi, siksipä siis heinäkuun Hermanninpäivät ovat jo toistamiseen kaikkien lastemme yhteiset nimpparit: aihe pieniin kesäkemuihin ja syy pukea leninkiä päälle ja kattaa kultareunaisia pöytään :)


Hauskanpidosta muistuttamaan laitoin keittiön seinälle ihanan siskolta saamani julisteen:ja päätin aina mieliteon iskemisen varalta pitää pillilaatikon täynnä! 


7 kommenttia:

 1. Aina on syytä juhlaan..:) Onnea kaikille nimipäiväsankareille♥ Eivätkä H. hiukset ole tyhmät...minusta on oikein söpöt...niin poika, kuin hiuksetkin♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos onnitteluista ja joo, Hermanni on söpö aina äidinkin mielestä, vaikka tällä kertaa tukanleikkaus ei ollutkaan niin onnistunut, vähän vääristä kohdista pitkät äidin mielestä ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea sankareille!!! Ja ihan huippu tuo juliste, se pitää täysin paikkaansa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitää ja pitää vain muistaa se kun lapset kinuavat pillejä, antaa mennä vaan, arki tai juhla :)

   Poista
 4. Aivan oikein juhlan aihetta. Ja jo silkka kesäkin on pienen juhlan aihe :D Onnea nimpparisankareille!

  Hieno on julistekin!

  VastaaPoista
 5. Poden hirveää blogikutinaa, kun tietokone on jo kolmatta viikkoa lääkärillä, eikä päivittäminen puhelimella tai tabletilla ota onnistuakseen. Teillä on hyvä kesämeno ja meininki ja lapsilla kerta kaikkiaan hurmaavat nimikokonaisuudet!

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...