tiistai 6. toukokuuta 2014

AJANKUVAA KUKKINAPääsiäisen, vapun ja kevätpihan kukat. Omia kukkia, paljon, lisääntyvästi, monta seuraavaa kuukautta, ihanaa!


talon seinustan sinivuokot tekevät lehtiä jo ensi kevään vuokkoja varten!pihassamme kasvaa paljon harvinaista keltavuokkoa. kuvausajankohtana olivat vielä vähän nyypällään kylmän yön jälkeen. nyt osa niistä on jäänyt pihassa painineen kaivurin runtelemiksi...

ihania skilloja...
meidän seuduilla kasvaa myös paljon seljapensaita...


ruohosipulikin on jo pitkällä!

Paljon äitienpäiväkukkia teille toivotellen, K

8 kommenttia:

 1. Voi, keltavuokkokateus. Mahtaakohan niitä saada jostain puutarhaliikkeestä. Haluaisin yrittää saada niitä kasvamaan meilläkin.

  VastaaPoista
 2. Samaa sanon...iski keltavuokkokateus...! On tämä kevät ihanaa aikaa..:)

  VastaaPoista
 3. Voi teitä! Mutta en tosiaan ole niihin muualla törmännyt - onnea vaan metsästykseen. Ja onneksi kukkien kirjo on niin moninainen, että saamme kaikki silti makeaa mahan (silmän?) täydeltä tulevina kuukausina!

  VastaaPoista
 4. Oi mitä kukkaloistoa! Ja kukkaloisto senkun lisääntyy, mitä pidemmälle kevääseen ja kesään mennää. On tämä ihanaa aikaa :) Kukkaisaa äitienpäivää!

  VastaaPoista
 5. Hei Karo-Liina...uusin postauksesi ei näy...:)

  VastaaPoista
 6. Siis mikä postaus, tämä kukkapostaus vai? Nyt laitoin vasta uuden, tämän äitienpäiväpostauksen, ilmoita jollei sekään näy.

  VastaaPoista
 7. Ei kun tässä välissä näytti olevan joku kartanojuttu tjsp.

  VastaaPoista
 8. No se täytyy olla mun Huvilan hengessä osaa 2 joka on mulla luonnoksena ja vahingossa painoin julkaise mutta nyppäsin heti 10 sekunnin päästä pois. Se ehti näköjään tarttua johonkin netin koukkuun. Paan sen näytille myöhemmin :)

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...