tiistai 19. marraskuuta 2013

MINUN ja LIBERTYN PAKETOINTIVINKIT!
No nyt se sitten alkaa tulla jollottaa. Tampereella oli jo joulukulkue viime viikonloppuna. Joka vuosi se yllättää, on se kyllä kumma. "Aatella, joulu on jo ens kuussa!" Ja ne on varmaan niitä äiti-ihmisen piirteitä, että katselee joululahjoja jo ympäri vuotta. Että siinä mielessä se ei ihan puuntakaa tule.
Mutta se paketoiminen! Aina se jää viimeiselle yölle! Muutamana vuonna on ollut yrityksenä tehdä siitä ihan sellainen nautinnollinen rituaali vanhemmille, että sitten kun lapset on nukkumassa, sitä glögien kanssa joululauluja kuunnellen ihanasti yhdessä paketoitaisiin. Pah! Kakarat on valvoneet liian myöhään, olet luultavasti myöhästynyt niiden pissattamisesta ja vaihtanut siis lakanoita, mieleen tulee jättiläisensata muutakin asiaa muistettavaksi aatolle ja väsymys painaa niin, että siinä kahdelta yöllä kun vielä silmät ristissä paketoit, ei se niin kovin juhlavaa ole enää ollut. Glögi pistää entisestään väsyttämään.

Ehkäpä kun nyt tämän asian näin julkistan, olisin vihdoin tänä vuonna viisaampi. Ja masinoisin sen "aikuisten paketointi-illan" muutamalle aikaisemmalle illalle ja laihennan glögiä. Linkkinä läkähdyttävänihanan englantilaisen kangasvalmistaja Libertyn diy-blogi, jossa ohjeet aika kivannäköiseen japanilaiseen kankaalla paketointiin.

(Ei kai tässä mitenkään liian ajoissa oltu? En minä mutta kun ne lapset sitä hömpöttää...meillä on siis tehty mm. aamukampa, josta lasketaan päiviä siihen, että saa alkaa availemaan kalenteria eli laskemaan päiviä aattoon...)
4 kommenttia:

 1. Hauska idea, tuoa kangaskääre! Ja niin tutulta kuulostaa tuo paketointiruljanssi glögeineen ... varma nuijanukutus :D!

  VastaaPoista
 2. Niin on :D. Tosin niitä nuijiksia tulee aika paljon jostain syystä ilman glögiäkin. Väsynytkö?

  VastaaPoista
 3. Me ollaan päätetty ettei ressata lahjajuttuja tänä vuonna. Muutama paketti pikku-miehelle ja se on siinä.. ..jotenki musta vaan tuntuu, että viikko ennen joulua meen höyrypäänä pitkin kaupunkia lahjoja ettimässä..:D sellanen ressitön joulu ois vaan niin kiva!

  VastaaPoista
 4. Viisas päätös. Meillä kokoontuu aina iso perhe joten sitä lahjahässäkkääkin tulee aina väistämättä, vaikka kuinka aikuisten kanssa oltais sovittu, ettei osteta toisillemme. Ostan itekin vaan jos jotain oikein osuvaa sattuu mutta en lähde enää etsimään. Tai sitten oon usein ostanu niitä "toisenlaisia lahjoja", jotain tuonne kolmanteen maailmaan, siinä saa hyvän mielen vieä kolmannellekin osapuolelle, tai monesti vielä paljon useammalle sinne. Ressitöntä joulunodotusta!

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...