sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

MYÖHÄSTYNYTTÄ MITTUMAARIA!


No niinhän siinä sitten kävi, että vatsatauti tuli vieraaksi vielä juhannukseksikin. Toinen juhannus meidän yhdessäolo-taipaleella (O on aina ollut jussit töissä) ja naapureiden piti tulla grillailemaan ja piti käydä tuossa järvelläkin ym. Mutta Hermanni riepu sai taudin aika rajuna ja pestävää ja lääkittävää on siis viime vuorokaudet riittänyt, päivin öin. 
Nyt tauti alkaa onneksi talttua (kun nyt ei sitten hyppää vielä seuraavaan...)

Mutta kesähän onneksi jatkuu, ja naapurit pysyy. Eikä grillikään nyt vielä rikki ole ehtinyt mennä. Että ehkäpä me vietetään juhannusta vasta ensi viikolla!

Nyt kukkivat juhannusruusun lisäksi päivänliljat ja akileijat. Ja minä jatkan kimppujen nyhtämistä joka pöydälle...
Alla näkymä makuuhuoneesta portille. Ruusupuskien kitkeminen tässä etualalla eteni juhannuksena jonkin verran, mutta väliin piti laittaa tytöille pihakylpyä ja käydä hieromassa sisällä makaavan Hermannin mahaa. Olen siis perannut tuota keväällä parturoimaani ruusukkoa koko alkukesän, järjestänyt siinä samalla naapuruston lapsille kotiloidenkeruu-kilpailua mehujää palkinnoilla. Valmista vain tulee melko hitaasti. Kumma kyllä, jokin yleensä keskeyttää puuhan n. vartin päästä aloittamisesta, ensimmäisen kerran. Ja sitten keskeytyksiä - pyyntöjä, murheita, vilua ja nälkää - jatkuu melko tauotta. Mutta olkoonpa niin, eipähän nuo puskat siitä mihinkään kipaise (ja jos yrittävät niin kyllä nuo vuohenjuuristot nappaavat nilkasta kiinni...)
Ja onneksi mittumaari on ollut niin kuuma, että on pitänyt nukkua ikkuna auki! Ja tämän Pinterestistä talteen-nappaamani hyttysverkkoidean kanssa se on ollut ihan nautinto. (Mutta niin on kyllä itse Pinterestkin, täynnä ihania kuvia ja ideoita ympäri maailman! Linkki mun Pinterest-sivulle sivupalkissa. Menkää ja hukkukaa sinne!)

Mutta parasta tässä juhannuksessa on se, mitä O on nakutellut pihassa. Ja siihen tulevat nämä vanhasta kodista mukaan-adoptoidut pikku ikkunat! Juu, leikkimökkihän tänne pihaan nousee - ja minkälainen leikkimökki! Pyllyllenne lennätte, siitä tulee niin hieno! Mutta lisämaistiaisia vasta myöhemmin!

Au revoir! 
6 kommenttia:

 1. Toivottavasti vointi on parantunut siellä suunnalla! Innolla odotan leikkimökista sitten kuvia :)
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Oi ihana mökki on tulossa!Oispas nikkarointitaitoinen mies.Ja niin kauniin rehevää teillä!Täällä samat kukkijat,meinaan mennä sekaisin kukista,voisi päivät pitkät pyöriä tuolla pusikoissa ja noi hyvinkin tutun kuuloiset häiriötekijät käy välillä melkein sietämättömiks :) Toivottavasti tauti jo teidät ohitti yhdellä potilaalla,kurjin kulkutauti ikinä.Töissä mekin oltiin,mökillä pyörähdettiin,kalaa savustettiin ja tänään vietetään Lillukan synttäreitä,aika huomaamatta on juhannus kulunut.Mut vielä on kesää jäljellä!

  VastaaPoista
 3. Kurja tauti. Toivottavasti lähti hus pois!
  Voihan sitä juhannuksen tunnelmia viritellä kesässä sopivassa kohdin. Piiloon vaan kalenterin määräykset. Iloa ja kesävaloa sinne ihanan kukkameren keskelle. Täälläkin kukkivat päiväliljat ja ihanat pionit aukovat juuri nyt nuppujaan. Niistä tykkään hurjasti!

  Noin upeista ikkunoista ei voi kuin tulla jotakin äärettömän ihanaa!!!

  Vielä huikkaan, että oi, oi, miten kaunis portti♥

  VastaaPoista
 4. Voi ei! aina toi ykä tulee väärään aikaan kyläilemään.Onneksi näitä viikonloppuja..kesää on edessä.Todella kaunis tuo portti ja innolla odotan kuvia minkälainen mökistä tulee:)
  Mukavaa viikkoa sinne:)

  VastaaPoista
 5. Ihana portti, ihana puutarha! Ja niin tutulta kuulostaa tuo, ettei oikein ehdi keskittyä puutarhanhoitoon...

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille - leikkimökki etenee taas näin viikonloppuna, maalaus siinä isoin urakka enää on. Ja portti on ihana mutta Nyyti pannahinen pääsee sittenkin sen alta ja seisoskelee ihan rauhassa tuossa tiellä liian usein...Ja juhannusta juhlitaan tänään hah, täytyykin alkaa siivoamaan (sää tosin on paljon ankeampi kuin vko sitten). Iloa heinäkuuhun kaikille!

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...