maanantai 17. kesäkuuta 2013

KESÄLLÄ KERRAN...Kesä tuntuu aluksi aina juhlalta mutta muuttuu sitten arjeksi. Kesällä arkikin on silti parempaa, helppoja lähtöjä, välittömiä ihmisiä, vähän vaatteita, ulkona syömistä. Lokkien ääntä järveltä. Se on kesän ääni. Vapaan veden ääni.


Tosin nyt koti on muuttunut sairaspesäksi. Lapsilla ollut alkukesä sitkeätä kesäflunssaa, sitten jopa minulla, nyt Kanelialla oksennustauti. Kunpa ei tarttuisi muihin...


nämä makuuhuonekuvat vielä remontoimattomasta osasta taloa...

Sairaspesän ulkopuolella Vuohenlinna on hautautunut heinikkoon, jäänyt viidakon sisään. O tuli kotiin ja koettaa kaivaa kotipesää esiin.Nämä päivät ovat silti vuoden kauneimmat hetket. Valo on armoa. Yöaurinko on lahja.


10 kommenttia:

 1. Niin on, ja sain ne mökkipaikkakunnan kirpputorilta ilmaiseksi viime kesänä, kun mummot siellä huomasivat että ovat jo niin haperot :)!

  VastaaPoista
 2. Mahtava pöytä tuo, pakko ihailla!
  Aurinkoista ja koivuntuoksuista juhannusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Micu! Tämä kommenttis oli mennyt ensin roskapostiin, ei aavistustakaan miksi?! Löysin sen sieltä ja korjasin tälle paremmalle puolelle. Ja kiitos, aurinkoinen juhannus tänne onneksi saatiin!

   Poista
 3. Ihanan näköiset kuvat ja tunnelmat sinulla on siellä. Upeaa että osaat nauttia, vaikka kaikki ei olisikaan ihan täydellistä. Sellaista se elämä on, välillä sairastellaan ja välillä piha rehottaa. Siinä sen suola, eli ei kannatakaan stressata! Tsemppiä ja kivaa juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Ihania sanoja, niin totta jokainen. Vapaa vesi, valon armo, yön aurinko. Mukavaa suvijuhlaa isolla kauhalla.

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille, elämä on epätäydellisenä ihanaa! Hauskaa mittumaaria!

  VastaaPoista
 6. Hei :) Ihania kuvia, kaunis tunnelma täällä luonasi! Allekirjoitan ajatuksesi näistä kesähetkistä.

  VastaaPoista
 7. Nyt on luonto kauneimmillaan ja onni on vain vaellella ja ihailla luonnonkukkia;)
  Toivottavasti kesäflunssat ja muut jo helpottaa...
  Ihanan ja kauniin kodin olet laittanut. Juuri oikean kesähuvilatunnelman olet tavoittanut. On ihana asia saada laittaa itselleen ja perheelleen juuri sellaisen kodin, missä kaikki viihtyy. Sillä on lopulta aika suuri merkitys esimerkiksi lapsille jäävänä muistona kodista ja kodin tunnelmasta;)
  Mukavaa kesää Sinulle!

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille! Ja samaa olen miettinyt myös tuosta kodin laitosta myös lasten kannalta, onhan tämä heidänkin kotinsa ja jonkunlaisia aistimuistoja haluan tarjota heillekin. Ja minkä koen itse hyväksi, on varmasti heillekin hyvä. Jotain feng shuita kai se on. Ihanaa kesää teillekin!

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...