maanantai 25. maaliskuuta 2013

VUODEN PARAS KARKKIPÄIVÄ!Palmusunnuntai-ilta. Kävin minttulöylyissä kun rymysakki oli kellistetty. Rauhallisuuden meri tuijotti taivaalta, valaisi polkua pihan yli. Ihana siirtymä, mihin vuodenaikaan vain.

Olin viikonlopun kuvankäsittelykurssilla. Harmitti kun en nähnyt virpojia, en omia enkä muitten! Ohjeistin O:n kyllä tarkkaan, mitä puetaan ja millä naamat maalataan ja hurjilta noidiltahan nuo olivat näyttäneet (Herra Nykeröhän haluaa siis olla pelottava noita eikä mikään täti-noita. Ja niinpä Neiti Mytyn täytyy olla samanlainen noita vaikka noitia yli kaiken pelkääkin. Koko viime viikonkin joka yö tuli viereeni kun oli nähnyt noidan unessa :( )
             Mutta ihana perinne tuo virpominen kostyymin laadusta huolimatta! Lapsista ihan parhautta kun saa pukeutua ja kiertää kylää kavereiden kanssa ja vielä ison läjän karkkia päälle. Täällä olikin taas omia ja naapurin lapsia suloisessa sokerihumalassa saavuttuani kotiin iltapäivällä. Pitäisi tehdä noille muitten mukuloille oma pyyhenaula vessaan, "kylän kakarat"! :)


nämä meidän ipanoiden alhaalla olevat pyyhkeet ovat aika laajassa käytössä kaveripiirissä!


p.s katsotaan saanko myöhemmin tänne kuvia Hermannista ja Kaneliasta noita-asuissaan, O oli ottanut kuvat puhelimelle, olivat osin epäonnistuneet (mutta kätevä meikähän osaa nyt korjata ne kuvankäsittelyohjelmalla :D) ja nyt vielä hävisivät hetkeksi matkalla sieltä puhelimesta tänne...argh!

p.p.s kuvankäsittely-aiheeseen sopien: tässä nyt tuli kuitenkin tämmöinen kynttilä vielä poltettua vaikka sanoin jo taannoin, että "hei hei kynttilänvalo". Löysin tämän viehkon jonkun savesta muovaaman kynttilänjalan kirpputorilta ja pitihän sitä kokeilla in-action, kun löytyi vielä tuollainen keväisen värinen kynttiläkin.Mutta katsokaapa tätä, jostain en muista enää mistä blogista eksyin japanilaiseen kuvanmuokkauspalveluun, joka tekee kuvistasi melko aidon vanhan näköisiä. Hieno, eikö?


p.p.p.s en edelleenkään aio alkaa näitä peruskuviamme viilaamaan kuten tämänkin postauksen räpsäisyistä huomaatte. Kuvankäsittelykurssin tarkoitus selvinnee teille myöhemmin ;)

1 kommentti:

  1. Kiitos blogivierailusta. Poikkesin heti kyläilemään. Mukava blogi sinulla on ja kauniita kuvia. Kuvankäsittelyohjelmasta haaveilen ja kurssikin olis mukava käydä.

    VastaaPoista

Penni ajatuksistasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...