sunnuntai 2. elokuuta 2015

LEHDESSÄ...oltiin, nyt heinäkuun Talo ja Koti -lehdessä siis, uusi numero ilmestynee nyt elokuun alkupäivinä eli pari päivää voi vielä tuon jutun nähdä. Paljon ei ollut tekstiä, kuvia sen sijaan aukeama kaupalla mutta ihan ok niin. Tuohon juttuun eivät sitten ehtineet nämä vasta valmistuneet verannan kaiteet mutta tässäpä näitä nyt on. O tekaisi ne heinäkuun alussa ennen mökille lähtöämme.  Ne viimeistelevät kyllä verannan ja on ihana kun joku aloitetuista nurkista on kokonaan valmis :)!
Verannan eteen istuttamani viinikärhöt ovat lähteneet ihan hyvin kasvuun ja yltävät nyt jo tuohon kaiteen alaosaan (nämä kuvat on otettu jo tuolloin heinäkuun tokalla viikolla). Muutama nuppukin niissä jo on eli jos kelejä pitelee niin kaipa siinä muutamaa violettia kukkaakin saa ihailla. Kärhöjen eteen on vielä istutettu pieniä maanpeite- ja jaloruusuja, jotka ovatkin sitten aivan täynnä nuppuja nyt!
Tässä jo kymmeniä vuosia samalla paikalla kukkineet ruskoliljat.
Eipä täällä kummempia. O tekee nyt Hermannille vihdoin huonetta yläkertaan, koskapa oli jo keväällä luvannut sen tulevan koulun alkuun mennessä...

Bloggaustahti on yhä näköjään onneton, mm. myös siksi, että kuvien lataaminen bloggeriin on niin julmetun hidasta. En ole jaksanut tutkia, onko vika liian suurissa kuvissa vai missä. Olisi myös mielenkiintoista kuulla muiden bloggaavien kuvaamisesta, millä kameralla kuvaatte, missä muodossa ja mitä kautta tuotte kuvat blogiin jne. ja lataako joku jopa kamerasta suoraan bloggeriin? Muistan myös kuulleeni, että jonkun kuvanjakopalvelun kautta tuotuna kuvat tulisivat parempilaatuisina? Olen päivittämässä kamerakalustoakin parempaan (onko jollain valokuvaamista harrastavalla esim. kokemuksia noista micro 4/3 kameroista?) ja suunnittelen edelleen pikku hiljaa toisen blogin pystyyn laittoa mutta blogger ei taida kuvanlaatunsa takia olla siihen paras mahdollinen.

Noh, hengissä täällä siis ollaan, tervetuloa vaan uudetkin lukijat, yritän laitella tänne silloin tällöin jotain!
 

10 kommenttia:

 1. Onpas kauniit kaiteet! Minä olen aina niin kateellinen verannoista, ihana tuo teidän!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kaiteet!

  Mä pienennän blogikuvat 600 pix leveiksi, koska edellisen blogin kuvatila tuli täyteen ja piti ostaa maksullista kuvatilaa. Kameran tyhjennän iPhotoon ja sieltä sitten kopioin ne kuvat, jotka tuon blogiin ja pienennän ne.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat nuo kaiteet ja teranssi...voin nähdä miten villiviinit peittävät näkymät! ....juu ja lehti luettiin tarkkaan ja kuvat kodistanne huomattiin..:)

  VastaaPoista
 4. kaunista on täytyy käydä lukemassa juttu. Lataan kuvat koneelta kun olen saanut liitettyä postaukseen klikkaan kuvaa. Kuvasta saa valittua minkä kokoisena sen haluaa julkaista. Alkuperäinen koko on yleensä siinä rajoilla mahtuuko sivulle ettei peitä koko ruutua. Muistaakseni vaihtoehtoja koolle on 3. Ongelmia ei ole ollut.

  VastaaPoista
 5. Huomasinkin jutun lehdessä, kauniita kuvia oli! Me sitten olemme Maalla-lehden elokuun numerossa, jänskää :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva oli nähdä juttu teidän kodista, ihana oli! :) Ja todella kauniit on nuo kaiteet, inspiraatiota tulevaa terassi-remonttia varten.

  VastaaPoista
 7. Miten lämmin elokuu meni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos kysymästä! Elokuu meni kiireisesti mutta hyvin, sain talon maalattua, melkein yksin :). Mutta nyt on jotenkin paljon kotoisampi ja rauhallisempi olo täällä, kun talo on valkoinen kuten ennen muinoin lapsuudessani. En millään vain meinaa ehtiä tänne enää mutta kyllä se usein käy mielessä eli toivoa on!

   Poista
 8. Hei, mistä tilasitte ulko-oven ja ikkunat? :) Kauniit ovat!

  VastaaPoista
 9. As claimed by Stanford Medical, It's indeed the one and ONLY reason this country's women live 10 years more and weigh an average of 19 KG lighter than we do.

  (And by the way, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and EVERYTHING to do with "HOW" they are eating.)

  P.S, What I said is "HOW", not "what"...

  TAP on this link to uncover if this short test can help you unlock your real weight loss potential

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...