maanantai 6. tammikuuta 2014

LOPPIAINEN, END OF AN ERA...ja ihan tervetullut sellainen. Viikonlopun aikana on yritetty raapia joulukrääsät kokoon ja tänään masinoin jo lapsetkin "joulutavaranetsimisaarrejahtiin" - tappeluhan siitä lopulta tuli, yksi kun troikasta halusi käsittää se kilpailuna ja veti homman verenmaku suussa... Mutta nyt on blingblingit kerätty ja sielun silmäkin kaipaa jo jotain raikasta vaihteeksi (esim. lunta? pliis?).

Tässä vielä pari posliinista joulun sulostuttajaa. Terriinin löysin 12 euron pilkkahintaan kirpparilta ennen joulua. Siinä oli juhlallista laittaa perunat joulupöytään tarjolle suvulle.Ja ehkä ihanin lahjani pukilta, uusi jäsen Kaneli-purkkieni sarjaan, vaikkakin toisella kotimaisella. Mutta tuskinpa kokoelman perijätär Kanelia pahastuu, kun en minäkään. Ihana!


Sisällä joulun asustaneet havut alkoivat puskea jo vuosikasvuja. Oli siis korkea aika luopua niistäkin. Että heippa vaan joulu, tuuthan takaisin vasta sitten kun ensi talven lumet on sataneet!


4 kommenttia:

 1. vinkkinä: http://www.huuto.net/kohteet/2-vanhaa-purkkia/296289897
  näytti sinulla ja tuollainen olevan, vähän parempikuntoinen vaan ja kotimainen.. mutta ajattelin, että jos kiinnostaa kuitenkin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaikki vinkit näistä kyllä ilolla vastaanotetaan! Käyn kurkkaamassa...

   Poista
 2. Ihana tuo eka kuva...runsasta ja kaunista...juuri minun mieleen...:)
  Mahtava on tuo terriini ja mikä hinta...voisi sanoa, että ilmainen.

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...