keskiviikko 22. lokakuuta 2014

SYKSYN SÄVYJÄ


Syksy on vilahtanut nopeasti, tänään kävin kaivamassa jo talvihaalarit esiin, loppuviikoksi ovat luvanneet pakkasta. Tosin eihän se nyt vielä jäädäkseen ole tullut, olisin erittäin tyytyväinen jos jouluksi edes tänä vuonna!

Opiskelut ovat vieneet niin, että muu meinaa kärsiä. Lähinnä siis taloustyöt, mutta kärsikööt. Kausivaatevaihto pykii. Ja kärsin minä siitä itsekin, epäjärjestyksestä, mutta otan silti mieluummin päiväunet jos väsyttää. Että jaksaisin hymyillä lapsilleni.

Kuviakaan en ehtinyt syksyn väreistä ottaa kuin nämä muutamat. Omenoita tuli kuudesta puusta vain kahteen mutta niihin sitten niin paljon, että mehua tuli taas pitkälti yli 100 lt.Puolukka-kukko ja perunat


Punaherukka-piirakkaa pihalla
Punaisen sävyt


Pakkasen puraisemat
6 kommenttia:

 1. Oikein loistava arvojärjestys unohtaa siivoaminen ja ottaa mieluummin päikkärit että jaksaa hymyillä lapsille! Hyvä sinä! Tämä pitäisi muistaa itsekin, kun sotkut kiristävät pääkoppaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D! Mä olen vankkumaton päiväunien puolestapuhuja, mikään ei tee niin hyvää kuin pikku tupluurit kesken päivän!

   Poista
 2. Kyllä, ihailtava arvojärjestys! Hitsit, että epäjärjestys voi haitata arkea... On niin paljon järjestettävää ja huolehdittavaa, äidin tärkeä tehtävä! Iloa syksyynne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tota hommaa riittää eikä ne valitettavasti uniksi muutu vaikka sitä itseään päikkäreillä välillä piristääkin. Että kyllä ne ehtii korpeamaan täälläkin. Mutta enemmän ne korpeaa jos on vielä väsynytkin. Että maate vaan ja hyvää syksyä sinnekin!

   Poista
 3. Ihania kuvia! Blogissani on sinulle haaste. Voi toteuttaa vaikka vaan osin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja kiitos, yritän vastailla haasteeseen kyllä.

   Poista

Penni ajatuksistasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...