maanantai 7. heinäkuuta 2014

ILON AMBIENSSI


Kiireettömyys on oleellisimpia kesästä nauttimisen elementtejä. Usein se on silti kiven alla. O on ollut nyt melkein 2 kk reissutöissään ja vain piipahdellut kotona muutamaa päivää, nekin on sitten pakerrettu kuistia ym. Kulunut viikonloppu päätettiin vain olla ja tehdä jo kauan sitten lapsille luvattu koko perheen retki Särkänniemeen. Voitteko kuvitella, että vaikka asumme aika hollilla, emme ole porukalla tuolla vielä käyneet, isovanhemmat kun ovat aiempina kesinä hoitaneet homman puolestamme. Itse en ole laitteissa rytkytyksen perään, joten Inkerin kanssa koetut muutamat Tattirallit riittivät hyvin. Enimmäkseen keskityin nauttimaan ilon ambienssista.


Seuraava päivä meni pitkien aterioiden parissa, riippukeinussa, saunoessa, grillatessa, nauttiessa uudesta (yhä keskeneräisestä) kuistista ja kaikessa sellaisessa puuhassa, mitä kiireetön kesäpäivä vaatii. Lasten kaveritkin naapurustosta olivat teillään, niinpä koko remmi oli oikeasti kotona yhdessä koko päivän. Hermanni ja O keskittyivät yhteiseen harrastukseensa, toivat legot ulkopöytään ja rakensivat niistä edellispäivästä inspiroituneena Troikan ja Viikinki-laivan!Ja tytöt leikkivät Supertyttöjä ja painivat ;DTuhkimo ja vesipyssy. Inkeri oli koko päivän alasti tai prinsessamekossaan...

Ja minä vain olin. Solmin välillä viitannauhoja, join kahvia olkihattu päässä, kastelin kukkia ja annoin kameran laulaa, etten unohtaisi, kuinka ihana kesäpäivä voi olla. Ja kuinka ällöittävän onnellinen olen tänään ollut!

O lähti jo taas mutta minä yritän jatkaa leppoistamista lasten kanssa, kun kelitkin nyt vihdoin uimakoulun loputtua suosivat. Viikon päästä nautitaankin sitten jo melkoisesta pyörityksestä ja toisenlaisista huvipuistoista nimittäin Legolandista ja Kööpenhaminan tivolista!


(p.s. voiko postauksessa olla liikaa kuvia eli onko liian hidas ladata tms.? Kyselyyn toivotaan runsasta osanottoa...)

6 kommenttia:

 1. Sellaista minäkin toivon kesän olevan, että sisätila ja ulkotila ovat yhtä ja on keveä ilo-olo suurimman osan ajasta. En edellisiin pystynyt kommentoimaan, kun tietokone on lääkärissä, mutta jospa tämä nyt onnistuisi: että upea soitin teille muutti. Minä ihailen aina pikkukakkosen punaista pianoa ja olen käskenyt maalata meille joskus muuttavan pianon punaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,mä ole myös pistänyt merkille P2:n pianon, hieno se on vaikka olen saanut yliannostuksen kirkkaanpunaisesta vanhana lempivärinäni. Ilo-oloa sulle!

   Poista
 2. Ei voi postauksessa olla liikaa kuvia...tykkään, kun on paljon katseltavaa..:) Enkä ole huomannut, että olisi hidas ladata!
  Tuosta teranssista tulee kiva. Onkin jo vierähtänyt aikaa, kun Särkänniemessä vierailin...ja silloikin kävimme aikuisporukassa..:D

  VastaaPoista
 3. Suloisia kesätunnelmia! Hyvin latautui postaus; ei ollut ollenkaan liikaa kuvia. Mukavaa reissua Tanskan maalle :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä homma ja kiitos sulle, reissusta tulee varmasti ikimuistoinen, meillä on ystäväperhe mukana ja reisussa siis 6 lasta, joista meidän Hermanni 7v. vanhin...:)!

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...