maanantai 26. toukokuuta 2014

JA VALKEUS TULI!Viikonloppu hujahti, puolisokin pistäytyi, siivottiin keskeneräinen terassi, grillattiin ekaa kertaa tälle kesälle, nautittiin ateria tuossa uudella leveämmällä terassilla ja aterian päätteeksi huomattiin, että omenapuut olivat helteisen päivän aikana alkaneet kukkimaan! Näin terassilta käsinkosketeltavasti!

Myös norjanangervot kukkivat runsaasti, kirsikkapuu on ennätyskukassa, tuomi jo antoi kukkansa ja luumupuu laski omat terälehtensä nurmikolle. Ihan kohta aukeaa kielomeri takapihalle ja tienvierustan syreenit puhkeavat huumaavaan tuoksuunsa, hiivatti kuinka ihanaa!Ilo on myös, että puutarhahanskani ovat multaiset! Mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhanhoito! Myös nokkoslettuja tein kylän kakaroille ja Hermannilla oli ensimmäinen jalkkisturnauksensa, oi sitä ylpeyttä! Hyvää aikaa eletään siis kesäleskeydestä huolimatta.


Valkoisten kukkien aika juhlistakoon tätä vuoden yhtä merkityksellisimmistä viikoista!
6 kommenttia:

 1. Suloinen tyttö kesämekossaan♥ ja aivan IHANA piha! Tuollaista pumppua ole etsiskellyt tuohon meidän pihakaivoon..olen siitäkin kade, mutta ei sinun tarvitse sitä minulle lähettää..:DD Se oli vitsi..(kerroin varmuuden vuoksi)...:), mutta ihan oikeesti etsiskelen tuollaista pumppua..vanhana..:)
  Mukava viikkoa Vuohenlinnaan!

  VastaaPoista
 2. Kyllä tällä huumoria ymmärretään, ja kaivosta en luovu! ;D. Se harmiksi on vaan epäkunnossa mutta kai mahdollista korjata, pitää pakottaa O kaivoon jossain vaiheessa :). Piha on ihana ja terassin edusta nyt tuollainen sorainen kun kesken. Mutta melko villinä tulee piha pysymään - koska kukaan täällä ei sitä ehdi hoitamaan :D Onnea pumpun metsästykseen!

  VastaaPoista
 3. Voi etä teidän puutarha on aivan mieletön! Tuollaisen minäkin haluaisin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jutta, tiedän olevani onnekas!

  VastaaPoista
 5. Ihanan villiä! :) Eka kuva erityisen suloinen. Tuo kaivo ON kiva.

  VastaaPoista
 6. Meilläkin on ollut omenapuu aivan upeassa kukassa ja pörriäiset ovat siellä kovasti tehneet työtä omenasadon eteen! Toivottavasti tulee omppuja :) ♥

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...