keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

ONNEN AINEKSET


Nyt tuo yläpalkki on kohdallaan. Yritin hieman kesäisempää ilmettä joku aika sitten mutta tuli hieman liian räväkkä. Mutta tällä mennään.

Alla hyvät ohjeet. Kulkeneet mukana jo vuosia, kuten paperin kellastuminenkin kertoo. Ehkä parhaiten nyt pystyn toteuttamaan kakkosta. Mutta olen melko onnellinen jo ihan silläkin. 
Muista enimmäkseen haaveilen...Pidän tätä silti esillä, muistaakseni, niin kuin muutamia muitakin tärkeitä jonkun ajattelemia ajatuksia. Yksi Joutilaat vanhemmat -kirjasta kuuluu näin: 

Iloinen ilmapiiri on parasta mitä lapselle voi antaa. 

Ja koska olen samaa mieltä, ontuvat muutamat kohdat onnen ainekset listallani (haluaisin silti kuvitella ilahduttavani silloin tällöin läheisiäni). Mutta viimeinen kehotus on oleellinen pystyäkseni iloista ilmapiiriä jakamaan. Levännyt äiti on leppoisa äiti.
Siksipä painun nyt pehkuun.


Ensi kerralla muutama kuva ihanalta rannikkoreissulta.

3 kommenttia:

  1. Hyvä muistuttaa välillä näistä perusasioista. Kyllä se elämä maistuu itselle ja läheisille vaan niin paljon mukavammalta, kun osaa nauttia elämänsä aineksista ja muistaa, että on ihan itse vastuussa myönteisestä, iloisesta ilmapiiristä. Kumpa sen muistaisi silloinkin, kun pinnaa vähän kiristää...

    VastaaPoista
  2. Moi vaan Pilvi ja Irmastiina, ja kyllä tämä on melko yksinkertainen mutta täkeä resepti. Onni koostuu aika tavallisesta elämästä ja kun sen asenteen päähänsä saa vaihdettua niin on paljon helpompaa ja onnellisempaa. Vaikka eihän siltä kiristykseltä kokonaan voi välttyä. Ehkä ne huonommat hetket silti auttavat juuri sen tavallisen hyvän arjen arvostamisessa. Onnellisen tavallista loppukesää teille!

    VastaaPoista

Penni ajatuksistasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...