perjantai 29. marraskuuta 2013

RE-ARVONTA ja REALITYÄ


ensin sitä jälkimmäistä, nimittäin totuus uudesta seesteisestä lastenhuoneesta, kuvattuna tänään, tyttöjen kotipäivänä...




Molla Muttinen taas lempiasussaan ja Kanelia omalla hyllyllään. Lounaaksi pinkkiä ruokaa tytöille eli kalkkunajauheliha-kastiketta punajuurilla ja täysjyväspagettia. "Kun tietää mistä naruista vetää..." (p.s. nirsojen tyttöjen vanhemmille: punajuurellahan värjää helposti mitä tahansa ruokaa pinkiksi. Ja kun sen silppuaa ihan pieneksi, makukin on niin mieto ettei paljon edes maistu. Tai sitten jos käytät säilykepunajuuria, ovat ne liemessä niin, että sitä kun vähän lorauttaa niin värjää jo tuokin, ilman itse p.juurta!)











ja sitten sitä arvonta-asiaa: nimittäin arpajaisten voittaja, ei sitten koskaan ilmoittautunut.
Niinpä arpaisin Köpiksen tuliaiset uudestaan, ettekä usko miten hassusti kävi!

Tällä kertaa onni suosi Saria eli matkakumppaniani, onnea sinne naapuriin :D

mutta koska Sari oli samaisessa Girlie Hurly -kaupassa, eikä noita valaisimia valinnut, osallistui hän arpajaisiin vain lehtien osalta. Niinpä arvoin täällä Rie Elise Larsenin varjostimet vielä uudestaan ja ne menivät Tessalle, jonka blogin nimen hänen profiilistaan luettuani nauroin ääneen: "Perunoita vuorilta"! Mahtava nimi, hyvä Tessa! Sinut ainakin löytää mutta laitapa silti meiliä mulle ja osoitettasi siihen.

Ja sinä naapurin kinuskissa Sari, saat liittää lehdet tässä lähipäivinä siihen lehtikirjastoosi, nimittäin tänne, tsekatkaa:



  
Sarilla on tuo laatikosto täynnä sisustus- ja puutarhalehtiä, lucky me!




14 kommenttia:

  1. Heippa hei, kolme lippua Koiramäkeen odottaa sinua, laitatko minulle postia kun ennätät :)
    ilonapietilainen@suomi24.fi
    Ilona

    VastaaPoista
  2. Eikä, mahtavaa!!!!! Nappasipa se arpa näköjään tännekin päin!

    VastaaPoista
  3. Juuri tuolta pitää lastenhuone näyttääkin...:))

    VastaaPoista
  4. Onnea molemmille voittajille :D
    Mukavaa viikonloppua teille ♥

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia, mahtava lastenhuone!! Onnea voittajille myös! :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat mukulat ja lastenhuone. Tykkään kovasti sun blogin tyylistä ja avaan aina innolla,kun huomaan uuden postauksen. Jätin siis tunnustuksen omaan blogini. :)

    VastaaPoista
  7. Voi vitsit! Kiitos paljon, olipa ilo kuulla!! Tuun katsomaan pian...

    VastaaPoista
  8. Ihanan kotoisaa! Juuri noin sen pitää ollakkin, eihän leikkiä voi millään rakentaa jos kaikki tavarat on jossain ihme lokeroissaan joihin aikuiset on niille paikat nimenneet!
    Kauan eläköön lapsuus!

    VastaaPoista
  9. Täydellinen lastenhuone!! Täynnä kaikkea ihanaa ja etenkin elämää..:) Ja tuo majakin,voi että!
    Olin ihan yllättynyt kun tein itselleni punajuuria yhden ruoan lisukkeeksi ja Peppi söi niitä ihan innoissaan ja pyysi vielä lisää..en tehnyt muuta kun vähän keitin ja paistoin voin&aurajuuston kanssa. Hyviä oli,nam:)

    VastaaPoista
  10. Olen kauhea ilonpilaaja, mutta pakkohan tämä on kertoa. Tuttavapiirissä on itketty monet itkut koulukiusaamisen takia, jossa yhtenä välineenä oli lapsesta netissä olleet (naku)kuvat. Hassuja kuusivuotiaana, mutta kuusi vuotta myöhemmin elämää isompi onnettomuus.

    Teillä kaikki näyttää niin ihanalta, että tylsä tällaisia ajatella. Mutta ajattele kuitenkin.

    VastaaPoista
  11. Kiitos pointista. Editoin juttua hieman ja jätänpä seuraavalla kerralla laittamatta. Inhottavaa, että maailmassa täytyy olla niin varuillaan monessa asiassa nykyään, uusi kiusaamismuotokin keksitty, tuo virtuaalikiusaaminen...Toivotaan ettemme törmää kukaan tahoillamme siihen. Hyvää joulua!

    VastaaPoista

Penni ajatuksistasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...